Блестящ разум

Течен метал за устните и комети в очите. Принцеса Леа знае повече, отколкото казва

Свобoда Сидерова 22 November 2016

Повлияни от щъкащите по подиума звездни герои, киборги и пришълци, визажистите запечатват отраженията на вселената. Пигментите и брокатите, посипани върху клепачите (Jenny Packham) или скулите (Burberry) и миксирани със „стъкълца“ (Atsuro Tayama) и кристали (John Richmond) са бонтон и през деня. Elisabetta Franchi и Emanuel Ungaro експериментират с колор блокинг (съчетаване на цветове).

Брокатите и пигментите придават ефект на стробинг (корекция на лицето с хайлайтър). Употребата на 2-3 подтона гарантира каскадно блещукане
Лунна светлина „огрява“ ушите, носа и долната челюст на моделите на Opening Ceremony. №21 почита Дейвид Бауи и персонажа му Зиги Стардъст с искряща очна линия и акцент във вътрешния ъгъл на окото. С холографична черта по долния контур на веждите се заиграва Giambattista Valli. Режимът Standby на звездна орбита струва на Giulietta... сребърна сълза.

Металикът е уместен и при устните, стига акцентът да е един. Брокатите върху винено червило инжектират още повече излишество във визията на Atelier Versace Haute Couture. Яко по космически.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР