Отиде си и Кари Фишър

eva.bg 27 December 2016

Снимка: getty images/guiliver

Кари Фишър, която всички ние знаем и ще помним като принцеса Леа, почина на 60-годишна възраст. Преди седмица актрисата получи инфаркт в самолет на път за Лос Анджелис. Тя бе приета веднага в болница и бе стабилизарана. Майка й Деби Рейнолдс побърза да успокои феновете на Кари, че всичко е наред, че тя ще се оправи. Очевидно обаче нито Деби, нито лекарите са били прави, защото ден по-късно дойде и тъжната новина за смъртта на актрисата.

2016-та се очертава като една от най-черните. През тази година ни напуснаха легендарни имена като Дейвид Бауи, Принс, Алън Рикман, Харпър Лий, Ленард Коен, Мохамед Али, За За Габор, а навръх Коледа и Джордж Майкъл. Нямаме търпение вече да свършва и искрено са надавяме Кари Фишър да е била последната в списъка.

Почивай в мир и нека силата бъде с теб!

Повече за необикновения й живот, за още по-необикновените мъже в него, за повратностите на съдбата и трагедиите, след които тя винаги е успявала да се изправи, може да прочетете в материала ни за Кари Фишър, публикуван преди година на страниците на EVA. "Добре съм, просто съм шизофреничка. Вземам седем хапчета три пъти дневно. Все едно съм диабетичка. Животът продължава“, заяви приживе Кари, която винаги е била до болка откровена.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР