Акцентите на People's Choice Awards

eva.bg 19 January 2017

Снимка: getty images

Снощи бе церемонията на People's Choice Awards и освен, че куп звезди минаха по червения килим, станахме свидетели и на няколко любопитни неща. Със сигурност стана ясно, че Елън Дедженерис е една от най-харесваните и обичани личности в шоубизнеса. Тв водещата постави рекорд – тя вече има 20 статуетки на People's Choice, като снощи взе три приза, а останалите е натрупала през годините.

Това са награди, за които могат да гласуват всички хора онлайн, а не се определят от критици, членове на академии или асоциации. Джъстин Тимбърлейк взе специално участие в церемонията снощи, връчвайки на Елън статуетките и изкарвайки на сцената една дузина добре облечени младежи, носещи всичките й 20 приза.

Сред останалите акценти беше и речта на Джони Деп, който получи награда за най-любима кино икона. Актьорът благодари на феновете за това, че са го подкрепяли по време на драмите около развода му. Блейк Лайвли пък изнесе вдъхновяваща феминистка реч, докато благодареше за наградата си за най-любима актриса в драма. Сред останалите наградени бяха Дженифър Лопес, Бритни Спиърс, Райън Рейнолдс, Марго Роби, Дженифър Лорънс и други. Целият списък може да видите тук. А кой какво облече за червения килим вижте в галерията ни.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР