Бионсе е бременна и новината "счупи интернета"

eva.bg 02 February 2017

Близо седем милиона харесвания събра снимката на Бионсе, с която разкрива, че е бременна

Снимка: Instagram

Снимката в Инстаграм, с която Бионсе разкри на света, че е бременна, „счупи интернета“ и постави рекорд по харесвания - над седем милиона за броени часове. Предишният рекорд се държеше от Селена Гомес с 6 315 187 харесвания.

Кадърът, с който Бионсе се превърна в най-актуалното събитие онлайн, показва певицата на фона на огромен венец от рози, тя е само по бельо и държи корема си, който е толкова голям, че всички се чудят как е успяла толкова време да опази в тайна щастливата новина.

„Искаме да споделим с вас нашата любов и щастие. Благословени сме двойно. Семейството ни ще се увеличи с още двама“, написа Биосне под кадъра, от което пък разбираме, че с Джей Зи очакват близнаци.

Предишният път Бионсе разкри, че е бременна на червения килим на наградите „Грами“, когато всички с изненада видяха, че има сериозен като размери корем. Само след около седмица отново имаме награди „Грами“, но явно този път е решила да не разкрива щастливата новина на червения килим на най-престижното музикално събитие, а да чупи рекорди онлайн. Е, успя!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР