Сълзи от щастие и мъка във вечерта на Адел

eva.bg 13 February 2017

Снимка: getty images/guliver

Адел очевидно има проблем с наградите „Грами“ и не става въпрос за статуетките, а за самата церемония. Технически проблеми провалиха изпълнението й на живо миналата година. Този път Адел сбърка текста по време на трибюта й за Джордж Майкъл. Тя без да иска започна да пее нецензурната версия на текста на „Fast Love“ и след като се усети спря и пожела да започне отначало.

„Знам, че е на живо по телевизията. Съжалявам, но не мога да си позволя да стане като миналата година. Съжалявам за нецензурните думи. Съжалявам, че трябва да започна отначало. Може ли да започнем отначало? И съжалявам, но не мога да оплескам нещата точно с него, точно заради него“, каза Адел.

И докато сълзите се стичаха по лицето й, с бурната подкрепа на хората в залата тя успя да събере сили и да изпълни песента, макар че последваха няколко малки гафа с микрофона, които пък я извадиха от тоналност.

За щастие вечерта не се оказа пълен провал за Адел, която спечели цели пет статуетки, все в топ категории, поплака си и от щастие, раздели едното грамофонче с Бионсе, която така и не успя да я победи в отделните категории и разкри, че наистина тайно е сключила брак с бащата на детето си.

В общи линии през доста емоции мина Адел (вижте ги в галерията ни), но поне със сигурност ще запомни тази церемония.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР