Стилът на... Киара Ферани

От червения килим до Харвард, стилното амплоа на стрийт стайл звездата обира погледите. И има защо!

Александра Рамирез 16 February 2017

Снимка: getty images/guliver

Блогърка на годината, дизайнер, модел, моден консултант, а вече и част от Магистърската програма по Луксозен Маркетинг в Харвард – Киара Ферани е едно от най-разпознаваемите лица в шоубизнеса.

Как започва всичко? Тя обича да снима аутфитите си, докато все още учи право в университета Бокони, който така и не завършва.

Картина: Александра Рамирез
Обичах да споделям снимките си. Това беше и причината да направя следващата стъпка със създаването на мой блог. Избрах името Blonde Salad, защото исках то да ме репрезентира пред хората, които ще влязат в него. Когато започнах, бях наистина руса, имам предвид... много руса. Питали са ме и защо избрах да го кръстя Салата. Този въпрос винаги ме разсмива, но истината е, че блогът ми не беше създаден, за да е просто модно ориентиран. Аз исках той да е цветен микс. Точно като салатата: имаш домати - слагаш ги, добавяш и остатъка от пестото, марулите... въобще пълна каша. Съставките на моята салата са моите пътувания, моите приключения и срещи с приятелите, моите модни находки, моите разсъждения и моите фотографии“, казва преди време тя.

На 29 години, Киара е една от най-успешните бизнес дами. Родена в Кремона в семейство на писателка и зъболекар, днес тя обикаля света от Токио до Ню Йорк по време на най-горещите модни събития.

Снимка: getty images/guliver
Стилът й е момичешки, закачлив и секси, защото както тя обича да казва – „не трябва да се взема твърде насериозно“. Чаровната русокоса блогърка успява да изгради цяла империя и да направи няколко супер успешни колаборации с имена като Christian Dior, Louis Vuitton, Max Mara, Chanel и Tommy Hilfiger.

Блогът й The Blonde Salad има милиони последователи в социалните мрежи, а преди няколко сезона Киара пусна и лично нейна колекция обувки. Именно там тя успява да предаде изцяло личните си предпочитания – рокендрол, блясък, щипка декаденс. И всичко това поднесено с нейното симпатично чувство за хумор – логото на бранда й са нейните големи сини очи, закачливо намигащи от еспадрили, сандали на ток, ботуши и калъфи за телефони.

И както казва Киара #TheBlondeSaladNeverStops!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР