Изкуството да създаваш

PANDORA обгръща пролетните дни с нови вдъхновяващи послания

23 February 2017

Със старта на топлия сезон ювелирният бранд PANDORA разтваря името си подобно на изящна кутия с бижута и изважда от там своето ново безценно послание, което ще разкрие заедно с представянето на пролетната си колекция. Семпло и многозначително, то изразява сърцето на марката – да създаваш, да правиш, да играеш, да се движиш, да учиш или просто да се чувстваш добре, такава каквато си!

Вдъхновяващият нов слоган на PANDORA е за всички жени, които не се страхуват да направят първата крачка към сбъдването на желанията си, да останат истински в думите и емоциите си, да отстояват мечтите си и да празнуват всеки един момент от живота си – малък или голям!

Отразявайки безкрайната вселена на женската същност, PANDORA има и своята нова мисия - да даде кураж на жените, независимо от това къде живеят или на колко години са, да правят повече! Да живеят различно и да бъдат различни. Защото всяка от тях носи своята уникална история, с която да се гордее и винаги може да постигне още!

И за да демонстрира нагледно силата на своето послание, марката създаде блестящата колекция Пролет 2017, посветена на устойчивата й вяра в ръчно изработените висококачествени продукти, силата на действието и важността на социалната отговорност.

Във всеки модел от нея е заключен скъпоценен миг на ежедневен разкош, независимо от страстта на притежателката му. Точно както и избора й на вдъхновение – да трепти с любимия музикален ритъм, да празнува фините гурме вкусове, да обикаля света с духа на неуморните пътешественички и авантюристки, да открива красотата в изкуството и дизайна, да издига в култ силата на инивидуалността в модата и стила и да напомня за важността от промяната, за благотворителната, етичната и социална отговорност.

Но най-важно от всички остава посланието да бъдем повече себе си, да бъдем истински и да празнуваме всеки миг. Да, още сега!

Новата пролетна колекция на PANDORA очаквайте от средата на март.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР