Когато слънцето блести...

19 April 2017

Трудно е за вярване, но с покачването на всеки градус температура на кожата, мастната й секреция се увеличава с цели 10%. А това свръх производство води до лъщене, разширени пори, неравномерен тен, липса на сияние и петна.

За жените с комбинирана и мазна кожа това е още по-голям проблем, защото излагането на слънце увеличава дебелината на роговия слой на кожата, което води до задържане на себума в мастните фоликули и увеличаване на комедоните, а това неизбежно предизвиква появата на пъпки. Ето защо е важно те да използват специфична слънцезащита всеки ден.

Чрез наблюдение на естествените механизми на функциониране на кожата, Bioderma създаде нова категория в слънцезащита. Photoderm NUDE Touch SPF 50+ (nude - съчетание от пигменти и цвят, които не се усещат върху кожата и touch - формула с усещане за кадифен завършек като след пудра) има много висока 100% минерална слънцезащита с широкоспектърна UVB и UVA филтърна система, както и 8 часа контрол на лъщенето. Сетивната и ултра лека текстура осигурява безупречен ефект на “непокрита кожа“ и действие на две нива: мигновен резултат, благодарение на матиращия ефект на минералните пудри и филтри, както и дългосрочно балансиране на количеството на произведения себум. А наличието на салицилова киселина във формулата спомага за стимулиране на клетъчното обновяване и за ограничаване на несъвършенства, което води до подобряване на вида на комбинираната и мазна кожа след 3 седмици употреба.

Photoderm NUDE Touch се предлага в три нюанса: много светъл, светъл и златист цвят, които могат да бъдат използвани отделно или да се съчетаят за контуриращ ефект. А отличните му матиращи свойства го правят идеален за ежедневна целогодишна грижа за кожа, която има нужда от контрол на излишното омазняване с гаранция за много висока UVA и UVB защита.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР