Стилът на… Джулия Енгел

Ина Иванова 06 July 2017

Джулия Енгел е чаровното лице на модния блог Gal Meets Glam. Създава го през 2011, когато все още учи бизнес. С приятеля си Томас (вече съпруг) отделят часове, за да проучват как да се справят както с оформлението на сайта, така и със снимането. Шест години по-късно златокосата американка живее в красива къща в Чарлстън, Южна Каролина. Обича да пътува, което се отразява и на стила й. А той е нежен, женствен, издържан предимно в пастелните тонове. В гардероба й присъстват доста класически елементи, които тя обогатява с интересни аксесоари. Обича да дава лесни модни съвети на читателите си. Две от най-четените й публикации са „8 начина да носим шал” и „8 шикозни чанти под $500”. Сред любимите й марки се нареждат Chi Chi London, Urban Outfitters, Reformation, Manolo Blahnik, J. Crew.

Тя е същинско Instagram вдъхновение. В профила й най-често ще видите стилни тоалети, апетитни ястия, много цветя и красиви дестинации – повод за виртуално бягство на читателите й от натовареността на ежедневието.

Романтична и женствена, Джулия носи толкова грим, колкото да подчертае естествената си красота. В блога споделя любимите си продукти за лице, както и съвети за грижата за коса. Има и рубрика за дома, в която дава идеи, свързани с интериорния дизайн, здравословни рецепти или как да украсим градината си според сезона.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР