„Играта на тронове“ започна

eva.bg 17 July 2017

Снимка: GOT

Снощи по HBO бе показан първият епизод от седмия сезон на хитовия сериал „Игра на тронове“. Както може да предположите, милиони хора седнаха пред малкия екран за премиерния епизод, което доведе до срив в HBO Go и HBO Now и по средата на серията се появи неприятният надпис error. Е, впоследствие проблемът бе отстранен, но лошото усещане остана.

И понеже със сигурност милиони други тепърва ще го гледат, няма да ви разказваме какво се случва с любимите герои, дали още в първия епизод някой ще се прости с главата си и какви сюжетни нишки ще започнат да се заплитат тепърва. И ние мразим спойлъри.

Следете обаче внимателно случващото се на малкия екран, защото едно дългоочаквано епизодично участие на любима музикална звезда ще стане факт още с първия епизод. Става въпрос за Ед Шийрън, който сам се похвали в социалните мрежи още преди излъчването на серията. Неговият персонаж ще се озове в компанията на Аря Старк и повече нищо няма да ви кажем. Играта започна, заровете са хвърлени, започвайте да се сбогувате с любимите си персонажи, защото не се знае до края на този сезон кой ще оцелее.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР