Нов трейлър към новите „Междузвездни войни“

eva.bg 10 October 2017

На 15 декември ще е премиерата на новия епизод от безконечните „Междузвездни войни“. „Последните джедаи“ е и последният филм с участието на Кари Фишър в ролята на принцеса Лея. Актрисата почина преди около година на 60-годишна възраст.

Преди броени часове пък бе разпространен нов трейлър към дългоочаквания осми епизод, който със сигурност ще е изключително любопитен за почитателите на сагата. В тази част главни действащи лица ще са Кайло Рен (Адам Драйвър), който в предишния епизод уби баща си Хан Соло (Харисън Форд), както и новата звезда от поредицата - Рей (в ролята Дейзи Ридли). Стигнете до края на трейлъра, за да видите един доста интересен момент – светлата или тъмната страна ще избере Рей?

Във филма на Lucasfilm“ героите от „Силата се пробужда“ се присъединяват към галактическите легенди и поемат на епично приключение, което разкрива тайни, пазени с години, както и шокиращи истини от миналото. В главните роли ще видим още Марк Хамил, Джон Бойега, Оскар Айзък, Лупита Нионго, Анди Съркис, Донал Глийсън, Антъни Даниелс, Гуендолин Кристи, Кели Мари Тран, Лаура Дърн и Бенисио Дел Торо.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР