Харви Уайнстийн иска да говори

eva.bg 16 October 2017

Снимка: getty images/guliver

Изпадналият в немилост холивудски продуцент Харви Уайнстийн, който е в епицентъра на един от най-големите секс скандали в Холивуд, иска да разкаже своята версия за случилото се. И иска да говори с Опра.

Известната тв водеща разкри, че човек от неговия екип се е свързал с нея, за да разбере, дали тя е склонна да се види с Харви. Опра е отговорила, че ще се види с него само, ако става въпрос за откровено интервю в стила на „60 минути“.

След като избухна скандалът със сексуалните посегателства на Уейнстейн спрямо куп известни и не чак толкова известни актриси, чиято кариера е зависела от него, Опра Уинфри заяви чрез коментар в социалните мрежи, че не може дори да намери думи, за да опише степента и сериозността на ситуацията.

Междувременно стана ясно, че тв продуцентът щял да оспорва по съдебен път уволняването от собствената му фирма – той и брат му Боб са съоснователи на Weinstein Co. Още в началото на скандала той бе принуден от брат си и борда на директорите да се оттегли от компанията, за да не я доведе до фалит. Малко след това го напусна съпругата му Джорджина Чапман, вземайки и двете им деца. В момента се смята, че Харви е в клиника, където ще се лекува от пристрастеността си към секса.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР