Спасителят в нощта

Д-р Гергана Манолова представя първата в света ротационна подмладяваща терапия

02 November 2017

Искате ли кожа, която е вечно млада и свежа? Разбира се! Всяка жена иска. Но каква е тайната към нея? Козметичната компания Avon винаги търси перфектната формула за грижа за кожата и се стреми да надгради всеки свой продукт. През тази година Avon представя своето голямо откритие – първата в света ротационна подмладяваща терапия – Anew Infinite Effects.

Резултатите от нейното използване са видими за освежаване вида на кожата, изглаждане на бръчките и скриване на тъмните петна. Клинично доказано е, че резултатите от използването на продукта се увеличават с натрупване във времетo, за да достигнат търсения перфектен резултат след цялата година използване. Проведеното едногодишно проучване доказва ефективността на нощната крем–терапия, като заключенията показват четири основни показателя, срещу които Infinite Effects помага. Фините линии по кожата са изгладени. Бръчки тип „пачи крак“ са видимо намалени. Кожата придобива по-младежки вид, а тенът става равномерен и озарен.

Срещнахме се с дерматолога д-р Гергана Манолова, която сподели най-важните предимства на Anew Infinite Effects и обясни с повече детайли неговото действие.

„Това, което е ново по отношение науката за кожата е, че ANEW Reversalist Infinite Effects използва уникалната двойна система на нощна грижа за лицето, която се ротира всяка седмица. Терапията съчетава правилните съставки в 2 формули в точната концентрация на съставките. Този режим най-кратко може да се обясни в 2 стъпки, които са и двете части на крема-терапия: формулата Phytol + и формулата Superretinol“

Как точно действат обаче тези две важни съставки върху кожата?

„През първата седмица от използването на продукта формулата Phytol подхранва кожата и я подготвя за формулата с комплекс SuperRetinol, която идва на ред през втората седмица. Тогава тя спомага за стимулирането на колагена и изглажда бръчките.“

Ротирането на двете терапии обаче свои в основата на почти магичните подмладяващи свойства на продукта.
„Ротирането на съставките всяка седмица предотвратява привикването на кожата към един и същи крем. Благодарение на това резултатите са видими и много по-дълготрайни. Важното за тази нощна крем-терапия е да се редува седмица след седмица, като се нанася веднъж всяка вечер върху почистена кожа.“

Ако и вие желаете да изпробвате изкушаващото обещание на Avon, д-р Манолова споделя, че терапията е подходяща за всеки вид кожа.

Какво обещава терапията? До 25% подобряване на състоянието на бръчките около очите след четири седмици. До 33% подобряване на тъмните петна по кожата след 6 месеца. До 27% подобряване в озареността на кожата след 1 година и дълготрайни резултати.

Определено ще изпробваме!

Открийте Anew Infinite Effects при своя представител на Avon или на www.avon.bg

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР