До Атина за 9,99 евро

16 November 2017

Wizz Air обяви четири нови дестинации от март 2018 г. Всекидневно от летище София ще има полет до Атина и два пъти седмично до Ница, Лисабон и Малага. До Атина вече ще може да пътувате за 9,99 евро.

Увеличават се и полетите до най-посещаваните дестинации като Лондон, Барселона и др. Wizz Air поддържа и вътрешна линия София-Варна, която спестява средства и продължително пътуване с автомобил.

От края на октомври нискотарифният превозвач въведе и новата си политика за багаж. Пътниците имат право да пътуват с един ръчен багаж с максимални размери 55x40x23см и максимално тегло от 10 кг, който се покрива от цената на закупения самолетен билет и могат да качват на борда на самолета безмитни стоки, закупени на летището след премината проверка за сигурност. За клиентите, заинтересовани от възможностите за още по-голям кабинен багаж, е налице услугата WIZZ Priority, която позволява на пътниците да носят допълнителна малка чанта на борда с максимални размери 40x30x18cm, която могат да поставят под седалката.

На среща с медиите Wizz Air съобщиха, че след проведен конкурс е подписан Меморандум за разбирателство с Airbus за покупката на нови 146 самолета A320neo от семейството на Airbus (72 самолета A320neo и 74 самолета A321neo), като стойността на сделката е над 17,2 млрд. долара при текущи пазарни цени.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР