Даяна Рос – една икона на 73

Неостаряващата певица получи приз за цялостно творчество на Американските музикални награди

eva.bg 20 November 2017

Даяна Рос

Снимка: getty images

Даяна Рос бе звездата, събитието, новината на снощната церемония по раздаването на Американските музикални награди. 73-годишната певица, която очевидно споделя същите неостаряващи и безсмъртни гени като Шер и Тина Търнър, получи приз за цялостно творчество. И освен че впечатли всички с външния си вид, тя и семейството й буквално превзеха наградите. Дъщеря й Трейси бе водеща на церемонията - подкрепяше я цялото й семейство. Там беше и синът на Даяна Рос Евън със съпругата му Ашли Симпсън и децата им.

След като получи приза, Даяна Рос изпълни едни от най-големите си хитове и вдигна на крака както присъстващите в залата, така и внуците си, които се качиха при нея на сцената. В общи линии Американските музикални награди се превърнаха в една голяма семейна сбирка с главно действащо лице 73-годишната Даяна Рос. Имаше и специално обръщение от Барак и Мишел Обама, в което казват: „Когато разбрахме, че ще получи приз да цялостно творчество, първата ни реакция беше: Какво?! Нима още не са й дали!?

Аз не съм икона, дива, кралица... Това са само етикети. А аз никога не съм разбирала етикетите. Просто съм доволна от това, което съм, и мисля, че си личи. Ако има някой, който да вярва в мен, мога да преместя планини“, казва Даяна Рос.

Сред останалите събития на вечерта бе Селена Гомес, която имаше първа концертна изява на живо след трансплантацията на бъбрека. Певицата, която поднови връзката си с Джъстин Бийбър, имаше доста провокативна хореография към парчето и още по-провокативна сценична визия. Може да се убедите сами, като разгледате снимките в галерията ни. Ще видите и кои звезди уважиха наградите, какво облякоха и кой ги придружаваше.

Що се отнася до останалите наградени, призове получиха още Бруно Марс, Кийт Ърбан, Лейди Гага, „Imagine Dragons“, Бионсе, „Колдплей“ и др.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР