Седмичен плейлист

7 песни, които ще ви помогнат да преживеете седмицата

27 November 2017

Работната седмица минава бавно. В понеделник имате нужда от допълнителна мотивация, за да се настроите на работна вълна. Във вторник трябва вече сериозно да се залавяте със задачите, сряда..., четвъртък... и така до заветния петък. Има начин да свършите всичко без излишен стрес. Просто се отпуснете и давайте стъпка по стъпка. Защото „хората рядко успяват в нещо, ако не се забавляват докато го правят“.

Дишайте.... издишайте... Сложете си слушалките, усилете ги до край и си пуснете нашия седмичен плейлист. Любимката ни Риана, Imagine Dragons, Portugal. The Man, Селена Гомес, Сия, Zayn и Давид Гета ще ви помогнат да издържите до петък вечер. Всяко нещо има край, дори работната седмица.

Най-добрият начин да се насладите на музиката е със Sony Xperia XZ Premium, който e специално създаден за любителите на добрия звук. Ще чувате всеки мъничък детайл на вашата музика толкова ясно, все едно сте на концерт само за вас.

С честоти на семплиране и битрейти, които са три до шест пъти по-високи от компактдиск или MP3, форматът Hi-Res Audio прави музиката по-ясна, рязка и детайлна. Затворете очи и ще се озовете в звукозаписно студио. Дори компресираните файлове във вашия списък за изпълнение звучат по-добре, тъй като вградената функция в телефона DSEE HX™ ги приближава към студийно качество.

Xperia XZ Premium се предлага с технология за цифрово изолиране на шума (DNC). Използвайте го със слушалки с DNC, за да намалите до 98% външния шум и да се насладите необезпокоявани на любимите си песни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР