"Ролинг Стоунс": Едва сега започваме

Нови дати в турнето на рок ветераните, билетите ще бъдат пуснати в продажба след броени дни

eva.bg 26 February 2018

Снимка: getty images/guliver

Близо шест десетилетия те са на върха на музикалната индустрия. Продали са над 240 милиона албума в цял свят, общата им възраст е 294 години и въпреки това ветераните от „Ролинг Стоунс“ нямат никакво намерение да намаляват темпото, да не говорим за край на кариерата им.

Легендарната британска рок група обяви дати за турне във Великобритания това лято, което е е първото им турне на Острова за последните пет години. 74-годишният Мик Джагър, 74-годишният Кийт Ричардс, 70-годишният Рони Ууд и 76-годишният Чарли Уотс ще стартират концертната си обиколка от Дъблин на 17 май, следват Лондон, Манчестър, Единбург, Кардиф и др.

„Няма спиране за нас. Едва сега започваме“, каза по този повод Кийт Ричардс. Е, ние вече сме се убедили в това, че „Ролинг Стоунс“ са вечни. Но ако все пак искате да ги видите и чуете на живо сега, а не след десет-двадесет години, то освен на Острова, като част от турнето им тази година имат планирани концерти в Германия, Франция, Чехия, Полша. Повече информация може да откриете тук. Билетите ще бъдат пуснати в продажби след броени дни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР