Утешителните награди за загубилите

От 5-звездна почивка до гримове за една година напред. Вижте какво е съдържанието на специалния пакет, който ще получат номинираните за Оскар

eva.bg 27 February 2018

Снимка: getty images

Сякаш не е достатъчно, че носят бижута за стотици хиляди долара и специално избрани за тях дизайнерски рокли, ами си тръгват и с подаръци. Без значение дали ще спечелят заветната статуетка или не, 28 от топ номинираните за Оскар актьори и режисьори получават „кошница“ с подаръци, чието съдържание всяка година е различно. Компанията „Distinctive Assets“ подготвя „утешителните“ подаръци за последните 16 церемонии на Наградите на Академията. И ако все още не завиждате достатъчно на Марго Роби, Сирша Ронан и Мерил Стрийп, вижте част от съдържанието на „кошницата“ тази година, която отново е на стойност над 100 хиляди долара:

Седемдневна почивка в Koloa Landing Resort на Хавай; 
12-дневно луксозно сафари в Танзания (на стойност над 40 хиляди долара);
Седмичен престой в спа центъра Golden Door в Южна Калифорния;
Почивка в Avaton Luxury Villas Resort в Халкидики, Гърция;
„Левитираща“ bluetooth колонка от Shop Modern;
Картина от Reian Williams;
Ръчно изработена дървена кутия Bangarang, пълна с 199 карти с позитивни цитати; 
18-минутен сеанс за лечение на фобии с Kalliope Barlis;
10 сесии с треньора на знаменитостите Алексис Селецки (на стойност над 600 долара);

„Кошницата“ включва още диамантена огърлица, доживотни запаси с фон дьо тен Oxygenetix, както и още много козметика за цяла година напред, ядливи бижута от шоколад, добавки за отслабване, лазерни подмладяващи процедури, био чай, кленов сироп, близалки, книги, дрехи, храна за кучета и котки, абонамент за дентална клиника и още много. А вероятно заради нарастващите случаи на сексуален тормоз тази година има и специален подарък – лютив спрей за самозащита. 

От „Distinctive Assets“ разкриват, че фирмите плащат, за да са част от селекцията. Но ако си мислите, че звездите са благодарни за подаръците, не сте познали. Компанията твърди, че само 15% от знаменитостите се възползват от тях.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР