Звезди от „Игра на тронове“ и „Западен свят“ идват у нас

eva.bg 19 March 2018

Крисчън Найрн

Той остана жив чак до осмия сезон на сериала – постижение, с което малко герои могат да се похвалят. Той повтаряше една и съща дума и чак по време на трагичната му смърт, която разплака милиони зрители пред малкия екран, разбрахме какво е имал предвид. Той е Крисчън Найрн, изигра добрия гигант „Ходор“ в „Игра на тронове“ и ще имаме удоволствие да го видим на живо у нас в рамките на Aniventure Comic Con 2018, който ще се проведе на 15 и 16 септември. Компания ще му правят Владимир Фурдик (Краля на Нощта) и Джема Уелан, играеща ролята на Яра Грейджой. И тримата ще отделят по няколко часа, за да раздават автографи, да отговарят на въпроси и да се снимат с най-запалените фенове на сериала.

И това не е всичко. У нас за събитието ще дойде и Анджела Сарафян, която помним с култова роля в друг култов сериал - „Западен свят“. Актрисата опълчила се на сър Антъни Хопкинс в продукцията на HBO също ще отговаря на въпроси и ще раздава автографи.

Билетите за Aniventure Comic Con 2018 са в продажба от утре, така че ако сте сред най-запалените фенове на сериалите – побързайте.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР