Щастието е здраве...

... а вие щастливи ли сте?

eva.bg 08 November 2018

Животът е твърде хубав, че да си позволим да пропиляваме и изпускаме ценни мигове, емоции и преживявания. Понякога обаче е трудно да се впишем в динамичния му танц. Някои здравословни неразположения могат да се превърнат в същински ад, буквално ограбвайки живота ни, като ни заставят да не мърдаме от вкъщи. Сбогом на плановете, на уговорките с приятели, на пълноценно прекараните дни и силите да вършим каквото и да е.

Хората, които страдат от цистит, добре знаят, че това не е никакво преувеличение. Циститът е едно от най-неприятните заболявания, представляващо възпаление на пикочните пътища, което може да ви затвори между четирите стени на банята с дни. Той се среща най-често при жените, а може да се получи и от най-лека настинка. С други думи – никой не е застрахован... поне докато сам не вземе мерки. Но нужно ли е да губим здравето си, за да го оценим? Тези от вас, които смятат, че това е твърде много за губене, ще бъдат щастливи да се запознаят с превенцията срещу цистита. А тези, които имат нещастието да страдат от него, също могат да открият перфектния лек в следващите редове.

Червената боровинка е природният дар, представляващ най-ефикасното билково средство срещу инфекции на пикочния мехур. Тя е единственият плод, който е защитен от Френската агенция за безопасност на храните (Agence française de sécurité sanitaire des aliments). Само червената боровинка съдържа специфични проантоцианиди PACs A, които се прилепват към бактериите и ги „извозват” чрез урината извън организма. Затова тя се бори срещу Escherichia coli - бактериите, които са най-чест причинител на цистит. Червената боровинка отделя в урината хипурова киселина, която я подкиселява и потиска бактериалния растеж. За да се осъществи това „извозване” и да се изчисти тялото oт бактериите, е необходимо да се повиши диурезата. Тъкмо това правят диуретиците. Най-хубавото е, че елиминирайки вредните вещества, те облекчават фалшивите позиви за уриниране. Такава е билката „златна пръчица“. Тя действа диуретично, противовъзпалително и подпомага имунната система. Освен това има противомикробно и болкоуспокително действие. Химичният състав на билката е подробно проучен и клиничните наблюдения сочат, че цял комплекс от биоактивни вещества допринася за благоприятния ефект.

Продуктът, съчетаващ всичко това, е „CystiRen"(Цистирен). Той комбинира в себе си синергично действащите натурални екстракти: Американска червена боровинка и златна пръчица. Червената боровинка е с високо съдържание на проантоцианидини, тип А. Стандартната дневна доза съдържа 72 мг проантоцианидини, които осигуряват бърз лечебен ефект. Екстрактът от златна пръчица подпомага изхвърлянето на микроорганизми и отпадни вещества от пикочните пътища и бъбреците. За разлика от повечето диуретици, Златната пръчица съхранява калия, като по този начин не нарушава електролитния баланс в организма. Така Цистирен усилва защитните сили срещу инфекции в уринарния тракт. Продуктът не съдържа животински продукти, оцветители и консерванти. Напълно безвреден е, поради което може да се използва и като превенция, и като съпътстващо антибиотично лечение.

За да се наслаждавате пълноценно от живота, първо трябва да си подарите здраве. Вълшебният лек можете да откриете тук  и в аптеките.

 

 

1 КОМЕНТАР
1
reki
08 November 2018, 12:57

Платена реклама

ТВОЯТ КОМЕНТАР